|
Jogurt – Wikipedie
|
 | Jogurt je kysaný mléčný výrobek a potravina živočišného původu s nízkým pH a relativně vysokým obsahem bílkovin. Vyrábí se kysáním (fermentací) nejčastěji kravského mléka působením mléčných bakterií.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
cs.wikipedia.org/wiki/Jogurt |
Domácí Jogurt | Kitchenette
|
 | Budete potřebovat čerstvé mléko. Já nejraději používám plnotučné čerstvé bio mléko. Pokud použijete mléko méně tučné, výsledný jogurt bude řidší. Kvalita výsledného jogurtu je přímo úměrná kvalitě mléka, které použijete.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
kitchenette.cz/clanek/domaci-jogurt |
Jogurty
|
 | Akční nabídkaNovinkyLetákMlékaSmetanyJogurtyTvarohy a dezertyZakysané nápojeMásla, tukyČerstvé a term. sýryTavené sýryPřírodní a bílé sýryPlísňové sýrySpecialityLahůdkyPečivo, hotová jídlaGastro
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
madeta-velkoobchod.cz/jogurty |
Kri Kri
|
 | Řecký jogurt je specifický výrobním procesem, který je zodpovědný za jeho přirozeně hustou a krémovitou konzistenci. Z hotového jogurtu se totiž odstraňuje přebytečná voda a syrovátka.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
reckyjogurt.cz |
Jogurt – Dáma.cz
|
 | Téma Jogurt nás zajímá stejně jako vás, připravili jsme k němu už řadu zajímavých článků. Přečtěte si je.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
dama.cz/jogurt |
Jogurty
|
 | Jihočeský tradiční jogurt je čistým darem přírody z nejkvalitnějšího nehomogenizovaného českého mléka, vyrobený dle tradiční jihočeské receptury, která mu přidává na poctivosti. V kombinaci se sladkými jahodami mu neodoláte.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
madeta.cz/vyrobky/jogurty |
Počet záznamů:20
|
|