|
Miso soup | Kitchenette
|
 | Je to údajný recept Japonské dlouhověkosti. Jedí ji denně jako předkrm, kdy polévku upíjejí přímo z misky a hůlkami vyjídají ingredience. Jestli jste si jí už zamilovali, možná vás potěší, že je velmi snadné si ji připravit doma, pokud se ...
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
kitchenette.cz/clanek/35-miso-soup |
Miso polévka | Vegmania.cz
|
 | Polévku stáhneme z ohně a přidáme ve vodě rozmíchané miso (cca vrchovatou polévkou lžíci na litr polévky). Miso samotné nemělo by už nemělo projít varem, připravili bychom se tak o některé cenné látky.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
vegmania.cz/recepty/miso-polevka |
Miso – Wikipedie
|
 | Miso (japonsky: ??) je pasta ze sóji, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo. Sójové boby se uvaří, smíchají s mořskou solí, naočkují se kulturou houby kódži (?, kropidlovec rýžový, lat.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
cs.wikipedia.org/wiki/Miso |
Počet záznamů:19
|
|